07/12/2022

Візит у стоматологічну клініку Експерт

 Візит у стоматологічну клініку Експерт Стоматологічна клініка ЕКСПЕРТ

Стоматологічна клініка Експерт має дві локаціі: на Окружній, яка відкрилась у 2014 році та на Володимира Великого, яка відкрилась у 2018 році.

В клініках працює 15 лікарів стоматологів, деякі з них мають також другу освіту у галузі психологіі, щоб краще розуміти пацієнтів, їх потреби та більш чуйно ставитись до маленьких пацієнтів.
Стоматологічна клініка Експерт - комплексні кваліфіковані стоматологічні послуги від профілактики до складних випадків для всіх вікових груп.
Експерт - це сімейний бізнес, тут особлива атмосфера підтримки та розуміння, а також кваліфіковані лікарі, які працюють по сучасним протоколам та новітніми матеріалами.
В клініці раніше обслуговувалось багато пацієнтів з-за кордону, а під чес війни Експерт надавав стоматологічні послуги для постраждалих від бойових дій, переселенців та військовослужбовців безкоштовно.
Пишаємося тим, що такі молоді та активні учасники входять в Львівський кластер медичного бізнесу / Lviv cluster of medical business та зичимо їм процвітання та багато вдячних пацієнтів!

Немає коментарів:

Дописати коментар