30/01/2023

Презентація проекту SOLOMIYA

26 січня 2023 року відбулася презентація проекту SOLOMIYA.

На вебінарі йшлося про важливість правильного надання допомоги, своїм досвідом ділилася Valentyna Mazhbits, Dr.med, PhD. Проект відбувається за підтримки GIZ та клініки Charite.

Коротко про проект:
Проєкт SOLOMIYA (Strengthening Of Longterm Medical and Psycholosocial Infrastructures in Ukraine by a Network of Hospital P
artnerships) - Зміцнення медичної та психосоціальної інфраструктури в Україні через створення партнерської мережі лікарняних закладів, фінансується товариством GIZ з підтримки партнерства медичних закладів.
Головна мета проєкту - створення надійної медичної інфраструктури через співпрацю медичних закладів та створення з них партнерської мережі. Співпраця закладів у мережі має зробити українську систему охорони здоров’я більш стійкою.
Мережа складається із різних медичних закладів України та Німеччини у сферах психіатрії, травматології, невідкладної медицини та реабілітації. Діяльність охоплює наступні сфери: доставка ліків і медичних товарів до українських закладів охорони здоров’я, обмін досвідом та розвиток потенціалу (наприклад, управління персоналом), а також розробка цифрових інструментів підтримки (наприклад, телемедична платформа, додатки для здоров’я, чат-бот).

Немає коментарів:

Дописати коментар