21/02/2023

Barcelona Health Innovation week

 Наш Львівський кластер медичного бізнесу / Lviv cluster of medical business в складі делегації з 5 мед кластерів з України прийняв участь в тижні інновацій в сфері охорони здоров’я в Барселоні, Іспанія.

Завдяки підтримці Ukrainian Cluster Alliance та UCA medical cluster ми з колегами з медичних кластерів Києва, Рівного, Харкова та Дніпра мали можливість відвідати подію, яку організовували наші колеги BioCat за підтримки уряду ЄС в рамках програми ClusterXChang.
Під час тижня інновацій 13

- 16.01.2023 ми мали можливість не лише послухати про здобутки Каталонії в сферах біотех та медтех, а і прийняли участь в робочих візитах до Health та Tech хабів Барселони та познайомились із їх засновниками, завітали до Barcelona Science Park, де в одному місці зосереджені найкращі мізки Каталонії та розміщені наукові парки в напрямках біотех, Health Tech та інновацій; відвідали міністерство охорони здоров’я Каталонії, департаменти освіти та науки та департамент фемінізму.
Дуже цікаво було працювати над розробкою спільних проектів, під час фаселітаційної сесії в міжнародній команді, де за одним столом представники абсолютно різних країн, з різним досвідом та компетенціями працювали над однією проблемою та створювали можливості для подальшої взаємодії.
Вже під чес зустрічей у нас з’явилася цікава ідеі для подальших спільних проектів та співпраці, в рамках яких учасники нашого кластеру також матимуть нагоду обмінюватися досвідом з нашими міжнародними колегами, створювати нові бізнеси та партнерства.
Тож попереду нас чекає ще багато цікавих міжнародних ділових зустрічей та колаборації.

Немає коментарів:

Дописати коментар