20/07/2023

Бізнес-візит до Медичний центр Святої Параскеви

 Бізнес-візит до Медичний центр Святої Параскеви м. Львів відбувся 19 липня 2023 року, під час якого учасники Львівський кластер медичного бізнесу / Lviv cluster of medical business мали можливість відвідати нову лікарню МЦ Св. Параскеви.

Керівники медичного закладу гостинно провели екскурсію корпусом та показали: операційний блок, стаціонар, палати, відділення ендоскопії, денний стаціонар для хіміотерапії, лабораторію, відділення діагностики (КТ, МРТ, рентген, мамографію, а також кабінети поліклініки та сучасну рецепцію. Поділилися своїми секретами створення медичного закладу від його проектування і до запуску, розповіли про труднощі з якими зіткнулися та як вдалося їх подолати та навіть у часі війни запустити один з найсучасніших медичних закладів у Східній Європі.
В кінці заходу за кавою учасники мали можливість задати свої запитання.
Генеральна директорка медичного центру Св. Параскеви - Тетяна Міхнова висловила думку, що приватний медичний бізнес має консолідуватися та підсилювати один одного, а не конкурувати чи приховувати щось один від одного, бо тільки через кооперацію ми всі зможемо стати сильнішими.
Ми у ГС «Львівський кластер медичного бізнесу» повністю поділяємо таку думку, адже наша мета, щоб Львів став медичним хабом Східної Європи і тому активно працюємо задля обʼєднання зусиль та створення сильної медичної спільноти.
Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю та нові цікаві проекти!

Немає коментарів:

Дописати коментар