06/10/2023

Бізнес візит до м. Трускавець

 5 жовтня 2023 року відбувся бізнес візит Львівський кластер медичного бізнесу / Lviv cluster of medical business до міста Трускавець!

Під час візиту учасники нашого кластеру відвідали провідні приватні медичні центри міста, а також Трускавецьку міську раду.
Першою точкою був Санаторій Карпати Трускавець який має власний бювет, медичний центр, де можна комплексно пройти програму оздоровлення та лікування.
Відвідали також Міжнародна реабілітаційна клініка Козявкіна де лікуються діти зі всього світу, які хворіють на ДЦП по всесвітньо відомій методиці професора Казявкіна.
У Трускавецька міська рада познайомились з мером м. Трускавець, який є також лікарем, спілкувалися про розвиток державно приватного партнерства, та про те, як вдалося втілити цю практику на прикладі медичного центру «Консиліум», який успішно працює та має за мету підвищити наявність та доступність хірургічних послуг в Трускавці.
Завершальною точкою нашого візиту був медичний центр МедПалас, де нам показали унікальні послуги, які можна отримати в Україні лише у них - це мембранний плазмофорез (очищення крові для видалення токсичних речовин) та безболісна колоноскопія технікою занурення у воду - water immersion colonoscopy technique.
Загалом день був насичений знайомствами, новими враженнями та, що головне, ідеями для подальшої плідної співпраці.
Подія стала можливою в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Немає коментарів:

Дописати коментар