20/12/2023

Перші результати Cluster Meet Regions Iasi, що проходила в Румунії!

 Перші результати Cluster Meet Regions Iasi, що проходила в Румунії!

Відбулася зустріч з віце президенткою Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est та кластеру імаго Мол - Аліною Капітану та кластер менеджеркою Cluster Imago-Mol Кармен Міхай і виконавчою директоркою Львівський кластер медичного бізнесу / Lviv cluster of medical business Олесею Халецькою.
Презентували роботу своїх кластерів, цілі та стратегічні пріоритети, а також знайшли спільні інтереси в транскордонному співробітництві та підтримці медичними кластерами малих та середніх підприємств (МСП).
Колеги з Румунії запросили приєднатися до їхніх відкритих заходів та ініціатив, а також презентували мережу MEDIC NEST яка спрямована на посилення досконалості кластерного менеджменту та сприяння стратегічному рівню.
На даний момент румунський медичний кластер Імаго мол веде 7 міжнародних проектів, більшість з яких в консорсіумах з провідними європейськими медичними кластерами.
🤝 Домовились, що будемо розвивати нашу співпрацю, оскільки маємо спільні цілі, бачення та пріоритети у розвитку медицини та транскордонної співпраці!
Дякуємо GIZ Ukraine за підтримку на шляху до інтернаціоналізації та побудови сильних партнерських відносин з європейськими кластерами.

Немає коментарів:

Дописати коментар