11/02/2024

Захід "Огляд кращих практик кластерного менеджменту"

 07 лютого 2024 року за підтримки програми EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП від GIZ Ukraine відбувся захід: «Огляд кращих практик Ukrainian Cluster Alliance 2023” на якому ми узагальнили і підсумували все зроблене за останні роки. Тут були кейси від Львівський кластер медичного бізнесу / Lviv cluster of medical business та Рівненський міжрегіональний медичний кластер також від іт кластерів Kharkiv IT Cluster, від Харківського та Запорізького кластерів інжинірингу автоматизації та машинобудування, уманських аграріїв UFood, подільських швейників Поділля фешн кластер, рівненських меблевиків тощо.

Ділилися кращими практиками кластерного менеджменту, як виконавчій дирекції в особі директорки Олесі Халецької вдалося за 9 місяців залучити 9 нових учасників та провести 18 заходів, з яких 3 вебінари, 12 офлайн заходів та 3 великі події, серед яких благодійний вечір «Серце в долонях» та 2 форуми медичних чекапів: Екосистема чекапів у Львові та Екосистема чекапів Розвиток.

Багато говорили про важливість інтернаціоналізації та європейського вектору співпраці для кластерів, а також про те, як імплементувати кращий досвід у нашу діяльність.

Дякуємо Українському кластерному альянсу за організацію такого заходу, де кожен мав можливість поділитися своїм працюючим досвідом та отримати нові інсайти від колег!

Немає коментарів:

Дописати коментар