23/09/2022

Знайомство з новим виконавчим директором

Вітаю, колеги!
Дозвольте представити нового Виконавчого Директора Львівського Кластеру Медичного бізнесу, ним став Ігор Гогоша Igor Gogosha
Пан Ігор усе своє життя присвятив медицині, за освітою лікар гігієніст- епідеміолог, починав свою діяльність в тому числі і на кафедрі гігієни праці рідного Львівського медінституту, працював також на керівних посадах, як заступник начальника головного управління праці та соціального захисту, при міністерстві праці та соціальної політики, як начальник технічного відділу, також заступником голови Галицької районної адміністрації з соціально-економічних питань.
З 2014 до 2015 був начальником управління санітарної охорони території, Головного управління дерсанепідемслужби України у Львівській області.
З 2015 року був директором з продажу медтехніки в ТзОВ «РЕМА», а з 2021 - заступником директора Установи Благодійного Фонду «Центр медичних інновацій NOVO”.
Має великий досвід в управлінні та організації роботи установ медичного напрямку, має активну громадську позицію та чималі кар’єрні здобутки.
Отож, бажаємо пану Ігору на новій посаді бути корисним нашій Громадській Спілці, разом вкладатися у розвиток Кластеру та його подальше зростання і сподіваємось, що його навики, професійний досвід та активна робота будуть вести Кластер до розвитку та процвітання!

Немає коментарів:

Дописати коментар