24/09/2022

Знайомство з менеджером зі зв’язків з громадськістю

☀️Доброго дня, колеги!
✅Продовжуємо знайомство з новою адміністрацією Львівського Кластеру!
Медичного Бізнесу!
🌟Представляємо нового менеджера зі зв’язків з громадськістю Олесю Халецьку. Олеся Халецкая
Пані Олеся за освітою економіст міжнародник, володіє німецькою мовою, тому розпочинала свою кар’єру з роботи за спеціальністю - менеджером з експорту на німецькомовні ринки. Але медицина та бажання покращити існуючу систему ніколи її не полишало, і, незважаючи на свій молодий вік, пройшла дорогу від створення локального оздоровчого центру до міжнародної мережі.
💎За 10 років Олеся Халецька із менеджера середньої ланки перетворилась у співзасновницю української інноваційної компанії, яка має власний R&D відділ, власне виробництво та свою дистрибуційну мережу.
🌡В часи пандемії вона продовжувала розвиватись в улюбленій справі, закінчила три курси по менеджменту в охороні здоров’я та поглибила свої знання в управлінні якістю та процесами в закладах охорони здоров’я.
Впевнені, ентузіазму та запалу пані Олесі вистачить, щоб допомогти нашому Кластеру сформувати свій бренд та вийти на міжнародну арену.
Бажаємо нашій новій Адміністрації реалізувати усі свої найкращі сторони та вміння і допомогти нашій Громадській Спілці досягти усіх своїх амбітних цілей!🤍❤️

Немає коментарів:

Дописати коментар