08/11/2022

Кращі практики для розвитку кластерних спільнот

7 листопада 2022 року відбулася зустріч «Кращі практики для розвитку кластерних спільнот», де ІТ кластер за підтримки GIZ ділився своїм успішним досвідом в побудові кластеру, проектами, планами на майбутнє та найголовніше, тими інструментами, які добре працюють для розбудови громадських спілок.

На зустрічі були присутні представники різних кластерів Львівщини, тож була чудова нагода для нетворкінгу.

Команда Lviv IT Cluster  ділилась своїм баченням створення цінності кластеру для учасників, своіми сервісами, такими як програма лояльності IT Club Loyalty, тим як вона реалізована та як працює на практиці. 

Партнери іт кластеру розповідали про кращі інструменти інтернет-маркетингу та яким чином проводити ефективну комунікацію та відслідковувати аналітику. 

На завершення заходу була дуже цікава та актуальна тема для довгострокового розвитку кластерів - це Government Relations (GR), а саме як за допомогою громадської галузевої спілки знаходити точки дотику з владою та отримувати кращі можливості для галузі.

Зустріч була корисною для подальшого розвитку нашого кластеру, оскільки обмін досвідом з такими потужними кластерами, як ІТ кластер, який успішно працює та реалізовує свої проекти з 2011 року, дала нам можливість більш глибше усвідомити значення та місію нашого кластеру, важливість медичноі галузі та потрібність кластерезаціі для приватних медичних бізнесів. 

Разом ми зможемо більше!


Немає коментарів:

Дописати коментар