28/11/2022

Візит до медичного центру Норімед Плюс

Робочий візит до учасників Львівського Кластеру Медичного Бізнесу Медичний центр Норімед Плюс 

Медичний центр Норімед Плюс спеціалізується на фізичній терапії та реабілітації, має інноваційне обладнання для фізичної реабілітації, мультидесциплінарну лікарську команду, до якої входять не лише фізичні терапевти, а і невропатологи, лікарі УЗД діагностики. Центр працює згідно медичних протоколів та один з небагатьох в Украіні, які окрім інших методів фізичної реабілітації, використовують методику Катерини Шрот та мають спеціалістів акредитованих в Європі по цій методиці.

Центр Норімед Плюс - це 385 м2 та команда з 20 спеціалістів, які мають амбітні плани на майбутнє і вже скоро планують відкриття ще одного великого реабілітаційного центру для наших захисників у партнерстві з американськими благодійними фондами. 

Особливо приємно, що засновниця та керівник Норімед Плюс пані Наталя Касаткіна є Головою Правління нашого Кластеру та щиро вірить в те, що тільки об’єднуючись заради спільної мети, ми зможемо підняти медицину Львівщини на якісно інший рівень, а розширюючи кластерну співпрацю, відкрити для себе нові горизонти.

Немає коментарів:

Дописати коментар