04/04/2023

Про наших колег та партнерів Klaster LifeScience Krakow

 

🇺🇦🇵🇱 Першим результатом зустрічей на Clusters meet Regions - Kosice, Slovakia стала пропозиція підписання Меморандуму про співпрацю між Львівський кластер медичного бізнесу / Lviv cluster of medical business та Klaster LifeScience Krakow. Кластер LifeScience має власну платформу, де можна розмістити свій профіль та свого медичний центру чи медичного бізнесу та легко знайти партнерів у Польщі, а також подивитися, які заходи відбуваються у сфері здоров’я, біотехнологій, медтех та долучитися до них офлайн чи онлайн.
З 21 жовтня 2016 року LifeScience Kraków Cluster має статус Національного ключового кластера. У 2019 році статус було продовжено на наступні 3 роки, тобто до 28 серпня 2022 року, таким чином кластер LSK залишився серед 15 елітних стратегічних кластерів, які мають велике значення для розвитку економіки Польщі та є конкурентоспроможними та інноваційними в умовах міжнародної співпраці.
Місія наших колег: Створення мережі співробітництва в галузі науки про життя, що забезпечує ефективне з’єднання та використання потенціалу окремих осіб та установ – підприємств, університетів, науково-дослідних підрозділів, бізнес-середовища та місцевих органів влади в Малопольщі.
Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю, наш досвід та компетенції в медичній галузі та компетенції наших колег у наукових розробках, біотехнологіях будуть корисними нашим учасникам та у співпраці ми зможемо досягнути більшого! 🇺🇦🇵🇱

Немає коментарів:

Дописати коментар