11/04/2023

Міжнародний форум реабілітації

 Міжнародний форум реабілітації у Львові 11-12 квітня 2023 року розпочато.

Надзвичайно цікава та пізнавальна екскурсія реабілітаційним центром Незламні, досвід пацієнтів, панель мерів та виступи на тему побудови дієвої системи реабілітації, а ще окремий лекторій для лікарів реабілітологів - все це програма першого дня.
На панелі мерів Павло Кузьменко - мер Охтирки розповів про перші дні війни та як він, за спеціальністю лікар хірург травматолог, сам оперував пацієнтів, які потребували ургентноі допомоги.
Мартін Горн - мер Фрайбурга допомагав з перших днів та зробив великий внесок у побудові реабілітаційного центру Незламні.
Пан Андрій Садовий модерував дискусію та відмітив наскільки важливий досвід отримало наше місто ставши домівкою для тисяч переселенців та створивши потужний центр реабілітації може ділитись досвідом з іншими містами України.
Дуже корисними та важливими були виступи Василя Стрілки - директора департаменту високотехнологічної медичної допомоги та інновацій МОЗ України, генерал- майора Тіма Ходжеттса - головного хірурга медичної служби оборони Міністерства оборони Великої Британії, Стівена Скотта із госпіталю ветеранів в Тампі, Ізраеля Дуткевича - професора та завідувача реабілітаційного відділення госпіталю в Шебі, а також інших поважних гостей, які ділились своїм досвідом та успішними кейсами побудови системи реабілітації

Немає коментарів:

Дописати коментар