16/08/2023

Підписання меморандуму з Словацькою бізнес агенцією

 

Підписали меморандум про співпрацю та взаєморозуміння з ГО «Українсько словацька бізнес агенція» Українсько словацька бізнес агенція - Ukraine Slovak Business Agency - USBA та Львівський кластер медичного бізнесу / Lviv cluster of medical business
На зустрічі були присутні з словацької сторони:
Президент асоціації Дмитро Конишев, голова міжнародної асоціації лікарів Словаччини - Альона Куратова та Марʼян Нарадний - фінансовий експерт та спеціаліст з роботи з фінансами НДО.
Багато говорили про можливості співпраці, про допомогу українцям та про можливості ведення бізнесу із Словаччиною та в Словаччині.
Пані Альона розповіла про свій досвід співпраці з українськими лікарями, роботи по чекапам з українськими медичними центрами, а ми розповіли про нашу ініціативу - платформу медичних чекапів Be Healthy, яка може бути цікавою можливістю в тому числі для медичного туризму.
Іще однією темою було ведення бізнесу в Словаччині та можливості відкриття своїх філій та представництв для приватних українських медичних закладів.
Тож сподіваємося на подальшу спільну продуктивну співпрацю та відкриття нових можливостей для наших учасників!
Фото зроблена в день нашого знайомства у Кошице на заході Cluster meet regions. Тож інтернаціонадізуємось та налагоджуємо ділові міжнародні відносини! 🇺🇦🇸🇰

Немає коментарів:

Дописати коментар