09/11/2023

ФОРУМ МЕДИЧНОГО БІЗНЕСУ ЛЬВІВЩИНИ

 ВІДБУВСЯ ФОРУМ МЕДИЧНОГО БІЗНЕСУ ЛЬВІВЩИНИ

В межах реалізації програми міжнародної співпраці EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини 7 листопада 2023 Львівський кластер медичного бізнесу / Lviv cluster of medical business провів форум «ЕКОСИСТЕМА ЧЕКАПІВ У ЛЬВОВІ. РОЗВИТОК».
✅ Під час форуму відбулась презентація (запуск) вебплатформи медичних чекапів https://check-up.lviv.ua/, учасники активно працювали в групах над питаннями формування культури споживання медичних послуг, стимулювання розвитку медичного туризму та співпраці між учасниками ринку.
💥 У форумі прийняло участь більше 80 представників медичних бізнесів та стейкхолдерів регіону. Форум став ефективним майданчиком налагодження ділових контактів між гравцями ринку та наступним кроком до формування Львова як медичного хабу Східної Європи.
Запрошуємо в МЕДИЧНИЙ КЛАСТЕР!
Більше фото тут: https://cutt.ly/vwTIp8pG
-------
💎 Подія стала можливою в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua.
Зміст повідомлення є виключною відповідальністю Львівського Кластеру Медичного Бізненсу та Клубу Ділових Людей Україна і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.

Немає коментарів:

Дописати коментар