10/11/2023

Виступ для мережі європейських кластерів CEBR

 Мали сьогодні честь представити Львівський кластер медичного бізнесу / Lviv cluster of medical business на заході європейської організації CEBR

CEBR — це мережа кластерів наук про життя та регіональних екосистем по всій Європі, що представляє понад 40 учасників та сотні партнерських кластерів по всьому світу. Разом вони представляють та підтримують критичну масу малих і середніх підприємств, а також сотні університетів і дослідницьких центрів.
Які переваги участі в обʼєднанні?
-Покращення доступу до фінансування завдяки можливості фінансування спільних проектів.
- Можливість залучення CEBR як інструменту порівняльного аналізу, оскільки ця організація постійно ділиться найкращими практиками та успішними ініціативами серед кластерів і менеджерів, створюючи нові інструменти та послуги для учасників.
- Можливість отримати підтримку CEBR для діяльності з інтернаціоналізації, надаючи нові можливості вашим МСП.
На зустрічі представляли нашу візію та цілі кластеру, платформу медичних чекапів та потенціал нашого регіону, як медичного хабу Східної Європи та запрошували з нами разом до співпраці!
Колеги з європейських кластерів висловили свою готовність до подальшої співпраці та запросили на наступні зустрічі CEBR, щоб бути в одному інформаційному просторі, бачити, які проекти та активності має їхня організація та долучатися.
Дякую колегам з кластеру BioRN за запрошення та доступ до нових можливостей!
А також GIZ Ukraine за підтримку та участь в програмі Job Shadowing в наслідок якої ця зустріч і стала можливою.

Немає коментарів:

Дописати коментар