24/10/2022

Участь у дев’ятому Форумі власників та керівників медичних клінік

Президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук та член Правління Асоціації Андрій Іонов взяли участь у дев’ятому Форумі власників та керівників медичних клінік. Цьогорічна тема зустрічі: "Медичний бізнес: адаптація до війни". Повномасштабна війна змінила всі сфери докорінно і стала для кожного найбільшим викликом. Традиційно захід зібрав власників і керівників українських медичних закладів усіх форм власності, представників медичних компаній, медичних експертів тощо.
Учасники Форуму змогли не тільки поспілкуватися в неформальній обстановці зі своїми колегами, а й обговорити найбільш важливі питання, пов’язані з подальшими перспективами розвитку медицини в Україні в умовах повномасштабної війни в Україні. Колеги поділитися власним досвідом ефективного управління медичним бізнесом , збереження робочих місць , залучення нових форм співпраці , здійснення благодійних програм у ці екстремальні для країни часи.
Під час участі у Форуму Олександр Максимчук та Андрій Іонов мали зустріч з Міністром охорони здоров’я України паном Віктором Ляшком. З учасниками події також вдалось обговорити участь благодійних організацій у розвитку сучасної української медицини, обговорили і філософію діяльності медичних закладів у часи війни.
Довідково:
Форум власників та керівників медичних клінік – це щорічна всеукраїнська професійна подія в Україні та Східній Європі, яка є містком між бізнесом та медициною, між приватною і державною сферами.

Немає коментарів:

Дописати коментар