26/10/2022

Можливості ділової співпраці з одеськими медичними бізнесами.

Учасники Львівського Кластеру Медичного Бізнесу, ТзОВ Іншурія, Олеся та Валентин Халецькі стали співорганізаторами заходу 22 жовтня в Одесі, де представники різних медичних бізнесів представляли свої можливості. Деяких з них хочемо представити і Вам, можливо співпраця з цими українськими компаніями допоможе вашому бізнесу та наша кооперація зміцнить економіку України в цілому.
 
ТОВ Асімед - виготовлення засобів на основі лікувальноі грязі та мінералів Куяльницького лиману з 1997 року. Украінський виробник натуральної мінеральної косметики під торговою маркою Pelovit - R. 

ТОВ Мясомаркет - виробники готових пресованих під великим тиском страв, які є повністю органічними та легкими в приготуванні. Здорове харчування навіть там, де немає справжньої кухні. 

Здравниця «Лаванда на Рів'єрі» для всіх учасників Кластеру дарує знижку на поселення -10%. 

Також, є пропозиції по продажу вже готового працюючого медичного бізнесу - геріатричного пансіонату на березі моря, а також кілька відпочинкових комплексів.

Якщо цікавить більш детальна інформація та контакти, звертайтесь в приват до Адміністрації Кластеру і ми радо Вас познайомимо.

Немає коментарів:

Дописати коментар