28/09/2023

Відкриття BioLabs Heidelberg


🔬«Німеччина потребує інновацій і Біолабс - це можливість їх отримати» - саме таке твердження було ключовим під час виступів на відкритті установи.
🧬 BioLabs - це не просто лабораторія, це простір, де можуть отримати підтримку стартапи, молоді вчені, які хочуть втілити свої розробки в життя!
«Ми допомагаємо науковцям, молодим вченим, стартапам вирости, робити нові дослідження в фармакології та використанні нових медикаментів. Якщо ми допоможемо біотехнологічним стартапам розвиватися, то у підсумку це допоможе винайти нові медикаменти, нову медичну техніку, нові методи лікування, які будуть рятувати життям тисячам людей» - саме з такою промовою виступив Dr. Johannes Fruehauf,
Managing Director BioLabs Heidelberg and Founder of BioLabs Global.
🧪 Мережа BioLabs бере свій початок в США, у Європі перша установа відкрилася у Франції, в Парижі, представники цією установи приїхали на відкриття та навіть були залучені, як організатори і друга установа відкрита у Гайдельберзі.
🦠 На офіційну відкритті було для нас багато цікавих моментів: відвідати лабораторний комплекс, мачмейкінг з представниками, як кластерних організацій та акселераторів, та і з стартапами, інвесторами та спонсорами - компаніями, які безпосередньо приймають участь у творенні інновацій.
Захід відвідали в межах ініціативи Job Shadowing завдяки програмі EU4Business: SME Recovery, Competitiveness and Internationalisation” та GIZ Ukraine

Немає коментарів:

Дописати коментар