20/09/2023

Візит в медтехкластер Мангайму

 В рамках програми міжнародного обміну досвідом та стажування Job Shadowing завдяки програмі EU4Business: SME Recovery, Competitiveness and Internationalisation” та GIZ Ukraine мали унікальну нагоду відвідати Майнгайм та познайомитися з MedTech Cluster Mannheim, а також Next/Cubex та Living LAB. Дізналися про те, які плани у медтех кластеру, над якими проектами працюють у даний час.

Цікавим є те, що медтех кластер дуже тісно співпрацює з UMM Mannheim університетською клінікою Мангайм та медичним факультетом Майнгайм університету Хайдельберга.
Саме така співпраця дає можливість не лише відірвано робити дослідження, а і також відразу перевіряти практичність інновацій в університетській клініці.
Також будується новий корпус для досліджень та навчання, що фінансується землею Baden Wuertemburg та навіть події, які організовуються медтехкластером зазвичай є безкоштовними для учасників, а нові стартапи можуть працювати на території кластеру в коворкінгу, користуватися науковими лабораторіями та рости!
Ми обмінялися контактами та домовились про подальші можливості для спільних проектів.

Немає коментарів:

Дописати коментар