25/09/2023

Зустріч з професором та співвласником Шайперського центру метаболізму

 

Мала цікаву зустріч з професором, доктором медичних наук та засновником інноваційної клініки “Шайперського центру метаболізму» prof. Dr. med. Per M. Humpert.

Багато розмовляли про ендокринологію, пан професор розповів про те, що працює над вивченням роботи ендокринної системи вже понад 30 років та має унікальний досвід та знання в цьому питанні.
Тож, домовились, що будемо співпрацювати в питаннях обміну досвідом між Шайперською клінікою та медичними центрами учасниками Львівський кластер медичного бізнесу / Lviv cluster of medical business.
Говорили про те, як важливо у профілактиці та лікуванні діабету вчасно виявити захворювання, призначити правильну схему лікування та скоригувати харчування таким чином, щоб пацієнт чувся комфортно.
Зрештою, важливо вже під час виробництва продуктів харчування думати не лише про маркетинг, а і про користь такого харчу для населення - наголосив професор Хумперт.
Тож, якщо хотіли б переймати досвід у новітніх методиках лікування ендокринної системи та ревматології, запрошуємо до кластеру!
Стажування відбувається в межах ініціативи Job Shadowing завдяки програмі EU4Business: “SME Recovery, Competitiveness and Internationalisation” та GIZ Ukraine

Немає коментарів:

Дописати коментар