13/03/2024

Конференція "Точки зростання в медичному бізнесі" Київ

 Конференція "Точки зростання в медичному бізнесі" відбулася у Києві 1 березня 2024 року. 140 учасників, шість крутих спікерів, одна панельна дискусія та безліч нових знайомств і обговорення важливих питань у перервах, нетворкінг. Так у перший день весни 2024 року в київському Unit.city пройшла конференція для топменеджерів і маркетологів медичних закладів — «Точки зростання в медичному бізнесі». Організували подію Спільнота Медичного Маркетингу та Освітній центр «DentUp». Львівський кластер медичного бізнесу виступав
інформаційним партнером, тож ми мали чудову нагоду познайомитися з колегами з Києва та дізнатися про їх успішний досвід ведення медичного бізнесу. 

Учасниками конференції були представники клінік з різних міст України, від Дніпра й Полтави до Львова й Ужгорода. Для них у переддень конференції провели екскурсію трьома великими клініками Києва: TOP Clinic DENIS, «Добробут» і «Лелека». Саме представники цих медичних закладів на запитання «хто ваші конкуренти?» одностайно відповідали: держава. Групу супроводжували засновники Спільноти Медичного Маркетингу Ольга Романчук і Юрій Кардіян, а також засновник стоматологічних клінік Триdent і співзасновник освітнього центру DentUp Олег Пискун. За що їм велика подяка від всіх учасників. Це був ефективний нетворкінг.

Конференція вийшла максимально практичною. Спікери ділилися інсайтами й досвідом. А він такий же потужний, як їхнє рішення не зупинятися й продовжувати працювати під час війни. Переказати все почуте неможливо, наводимо лише ключові тези.

Немає коментарів:

Дописати коментар