27/03/2024

Візит- знайомство з Академія Грація

 Візит- знайомство з Академія Грація. Міжнародний центр корекції постави відбувся 26 березня 2024 року для учасників Львівський кластер медичного бізнесу / Lviv cluster of medical business!

✍️ Під час візиту знайомились з роботою центру корекції постави Оксани Слінько, з її авторською методикою та багаторічним досвідом роботи зі сколіозами.
✍️ Оксана Слінько розпочала свою діяльність у 1998 році на основі своєї авторської методики вправ, які дозволяють корегувати сколіоз та інші проблеми постави. За цей час отримала безліч вражаючих результатів, має 12 патентів на саму методику та метод діагностики, а також тисячі вдячних пацієнтів.
✍️ Владислав Слінько, співвласник та виконавчий директор, розповів про те, які сучасні інформаційні системи використовує центр у своїй роботі та про амбітні плани на майбутнє.
🤝 Тож, бажаємо Академії Грація втілити усі свої задуми в реальність та щоб методика Оксани Слінько мала гідне визнання у галузі корекції постави та зайняла своє місце у скарбниці світових методів роботи з сколіозом.

Немає коментарів:

Дописати коментар