08/03/2024

Відвідини київських приватних клінік учасниками кластеру

 29 лютого та 1 березня 2024 року учасники Львівський кластер медичного бізнесу / Lviv cluster of medical business мали чудову можливість разом поїхати в Київ на конференцію «Точки зростання в медичному бізнесі», що організовували наші київські колеги Спільнота Медичного Маркетингу.

✅ У переддень конференції ми відвідали екскурсію трьома великими клініками Києва: Top Clinic "Denis", Медична мережа "Добробут" і Медичний центр «ЛЕЛЕКА».
Справді цінно було побачити, як працюють приватні медичні заклади Києва, які мають цілі та розмах.
✅ А в перший день весни в UNIT.City відбулася конференція «Трчки зростання в медичному бізнесі», де 140 учасників мали можливість послухати шість крутих спікерів, одну панельна дискусія та безліч нових знайомств і обговорення важливих питань у перервах, нетворкінг.
📝 На конференції спікери розповідали про особливості співпраці з НСЗУ, про свій досвід побудови успішної команди та ефективних процесів, а також окромим важливим питанням були бренд лікаря та клініки, як його побудувати та що ж стоїть на першому місці.
🤝 Дякуємо організаторам цієї події за можливість долучитися, стати інформаційним партнером заходу, та познайомитися з учасниками медичного ринку Києва!

Немає коментарів:

Дописати коментар